Over mij

Wie ben ik

Ik ben Tim van de Vis, een web en grafisch designer. Ben je op zoek naar een website, webshop of een logo? Dan help ik je graag verder!

Mijn visie

In het digitale tijdperk anno 2020 is als bedrijf een online platform een must. Daarom wil ik graag samen met jouw de uitdaging aan gaan om jouw bedrijf online op de kaart te zetten en zo meer uit jouw bedrijf te halen.

Wat ik doe

Wat kan je verwachten?

01.

Jouw wensen

Jouw wensen staan centraal in het gehele proces. We brengen jouw wensen samen in kaart en werken van daaruit verder.

02.

Mogelijkheden

Aan de hand van jouw wensen, laat ik de mogelijkheden zien en maken we de keuzes die bij jou passen.

03.

Ontwerp

Nadat de keuzes zijn gemaakt, maak ik een ontwerp van de website/webshop of logo. Dit ontwerp stem ik af op wat jij of het bedrijf wil uitstralen.

04.

Ontwikkelen

Nu alle wensen, mogelijkheden en ontwerpen duidelijk zijn ga ik verder met het ontwikkelen van de webapplicatie. Tegelijkertijd kun jij meekijken in het proces van ontwikkelen om ervoor te zorgen dat alles naar wens verloopt.

05.

Evaluatie en verbeteren

Na de ontwikkelfase gaan we kijken naar het resultaat en deze aanvullen. Mocht je namelijk iets toch net even iets anders hebben, dan is dat altijd mogelijk.

06.

Live gaan & toekomst

Als alles gereed is kunnen we de webapplicatie online zetten en kunnen we blijven verbeteren in de toekomst.
Ik kan je ondersteunen in het onderhoud en verbeteren van de website zodat we klaar zijn voor de toekomst.

Waarom samenwerken?

In een samenwerking staan jouw wensen voorop. Aan de hand van jouw wensen bouwen wij samen jouw droom webapplicatie. Hieronder kun je zien wat ik nog meer belangrijk vind.

Kwaliteit staat altijd voorop. Pas als jij als klant tevreden bent met het resultaat ben ik dat ook.

Snel een website of webshop online? Het is mogelijk om op zeer korte termijn een webapplicatie te bouwen. Door middel van intensieve samenwerking kunnen we snel tot het gewenste resultaat komen.

Heb je speciale wensen voor jou project? Grote kans dat ik dat kan realiseren. Vraag het gerust en dan komen we samen tot het gewenste resultaat.

Ook na het ontwikkelen van jouw website of webshop kan ik je helpen bij het onderhouden en verbeteren van de website. Beveiliging voor de website, email en andere gegevens zijn allemaal geregeld. Wil je wat aanpassen aan de website, dan help ik graag.

Bovenal ben ik betaalbaar. Een standaard website of webshop hoeft niet veel te kosten. Benieuwd naar de kosten van een website of webshop? Vraag het hier aan.