Diensten

Een professionele website of webshop laten bouwen met al je persoonlijke wensen? Maar ik ben ook gespecialiseerd in méér dan alleen webdesign. 
Bekijk hieronder wat er allemaal mogelijk is.

Waar ben je naar opzoek?

Website

Professioneel en snel een website online geheel naar jouw wensen. Voor een redelijke prijs bouwen wij samen jouw droom website!

eCommerce

Voor zowel de kleine onderneming als de al gevestigde onderneming. Professionele webshop met alle functies die je maar kan bedenken. Klik hier voor de mogelijkheden.

Design

Logo of vernieuwde huisstijl nodig voor je website? Hierbij help ik je graag! Bekijk enige voorbeelden hier en doe inspiratie op.

Social Media

Hulp nodig bij het bereiken van jouw doelgroep of bijvoorbeeld Facebook of Instagram? Kijk hier wat ik voor jouw kan betekenen.

Marketing

Vindbaarheid van uw website verbeteren? Door middel van SEO optimalisatie is het doel om zo veel mogelijk bezoekers op jouw website te krijgen.

Help & Support

Geen zin om druk te zijn met het onderhoud van jouw website? Geef dit lekker uit handen en ik zorg ervoor dat alles geregeld is. Toch liever zelf in beheer? Dit is ook mogelijk!

"Kwaliteit en betrouwbaarheid"

''Tim heeft mij al verschillende keren geholpen met mijn webshop. Vanaf het begin van het ontwikkelen van de webshop is het een fijne samenwerking geweest. Ook nu met het onderhouden van de webshop neemt Tim de tijd voor mijn vragen en aanpassingen. Voor het laten bouwen van je website of webshop ben je bij Tim aan het goede adres''.
Nick Geefshuysen
U-play.nl